snel uw woning zoeken

Bezichtiging

Droomhuizenspanje biedt u de kans om het woningaanbod aan de Spaanse kust te ontdekken. Daarvoor bereiden we bij Droomhuizenspanje een persoonlijke trip/bezichtiging voor. We bezoeken de gebieden en woningen die u graag wilt zien. Zo kunt u de voor en nadelen van een bepaald gebied of project zien, voelen en beleven. Ontdek welke voorzieningen in de buurt van uw droomhuis in de praktijk belangrijk blijken te zijn. Ervaar zelf wat de streek van uw voorkeur te bieden heeft. Een gerichte bezichtigingsreis helpt een weloverwogen keuze maken. Voor ons is het een tool voor maximale klanttevredenheid.

Wat gaan we doen?

U bent voor 3 dagen en 2 nachten onze gast. Een van onze collega’s ontvangt u op de luchthaven. We benutten de dagen om u ons aanbod te laten zien. Woningen die volledig aansluiten bij uw wensen en budget.

Door de persoonlijke begeleiding die wij u bieden tijdens deze korte bezichtiging is er gelegenheid genoeg om ook kleine details en wetenswaardigheden omtrent de aankoop van een woning te bespreken. We proberen niet alleen van project naar project te rijden, maar tussendoor volop te genieten van het Spaanse leven. Daar hoort de heerlijke Spaanse keuken natuurlijk ook bij. Ervaar complete plaatje van uw toekomstige stek in Spanje. In de praktijk blijkt een droomhuis meer dan een optelsom van plussen en minnen. Het zal uw gevoel zijn dat de doorslag geeft!

Mochten uw plannen al vergevorderd zijn, dan brengen wij u op verzoek in contact met onafhankelijke advocatenkantoren, maken desgewenst een afspraak bij een bank. Zaken die wij overigens ook later voor u kunnen regelen. Maar u bent natuurlijk vrij in het zich laten informeren en zelf ondernemen van de nodige stappen, inherent aan het kopen van een tweede woning.

Bezichtiging plannen

U kiest de datum waarop u ons wilt bezoeken, wij regelen het hotel en stellen in overleg een programma op. De kosten voor het hotel zijn voor u. Bij aankoop van een woning ontvangt u deze terug.

Wilt u een bezichtigingstrip plannen? Vult u dan het contactformulier in. Wij nemen persoonlijk contact met u op. De eerste stap naar uw droomhuis in Spanje.

 Meest bezocht