snel uw woning zoeken

Huis te koop in Torrevieja

Torrevieja is de thuisbasis van droomhuizenspanje.nl. In 1966 zijn wij hier ons eerste project gestart. Met succes! Al jaren is deze prachtige stad de parel aan de Middellandse Zee. De badplaats ligt op 40 kilometer afstand van Alicante en het vliegveld daarvan. Dagelijks vliegen meerdere vluchten vanaf verschillende luchthavens in Nederland en Duitsland naar de Spaanse stad. Denk bijvoorbeeld aan Schiphol Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Weeze en Düsseldorf. Met een krappe 100.000 inwoners is deze stad de charme van Spanje. De museums, torens en de eeuwenoude kerk zorgen voor voldoende bezienswaardigheid op dit stukje mooie land.

Torrevieja beschikt over 20 kilometer kust. Aan deze kust zijn vele bars te vinden waar altijd de gezelligheid heerst. De grote trekpleister blijft toch wel de Dique de Levante (de pier langs de kust) die maar liefst 1600 meter lang is. Iedere avond is het een sprookje om bij zonsondergang over deze pier te wandelen. Net zo adembenemend is het centrum van de stad. Er zijn vele autovrije winkelstraten met veel moderne en luxe winkelpanden en restaurants. Toch is ook de eeuwenoude geschiedenis bewaard gebleven. Torrevieja is de ultieme combinatie van een sfeervolle stad. Op steenworpafstand vind u de boulevard aan de Avenida la Libertad en de Paseo Vista Alegre. Dagelijks is er een gezellige avondmarkt en een vaste kermis. Torrevieja biedt voor jong en oud volop belevenis.

Van een studio tot penthouse. Van een kleine bungalow tot aan een royale villa. Ook in Torrevieja bieden wij een ruim woningaanbod voor iedere type droomhuis. Wij adviseren en helpen u graag bij het creëren van uw eigen droomhuis in Torrevieja. Kijk regelmatig op droomhuizenspanje.nl voor het meest recente woningaanbod.Meest bezocht