snel uw woning zoeken

Huis te koop in Spanje

Appartement, bungalow, duplex of vrijstaande woning. Aan zowel de Costa Blanca als de Costa Calida hebben wij altijd wel een huis dat bij u wensenlijstje past! Zet voor uzelf op een rijtje wat bij de aankoopprijs is inbegrepen. Kunt u meubilair, airco-installatie, en elektrische apparatuur zelf uitkiezen? Is de tuin ingeplant bij oplevering? Tot hoever loopt het straatwerk? Welke documenten zijn nodig? In hoeverre val je onder de Spaanse wetgeving? Heeft dat consequenties voor een eventueel testament? Hoe regel ik mijn hypotheek? Bij welke banken vraag ik offertes op? Hoe zit het met de inboedelverzekering? Lukraak wat vragen die stuk voor stuk belangrijk worden wanneer u zoekt naar een huis in Spanje.

Vragen die onze verkooporganisatie graag beantwoordt! We helpen u bij het opstellen van to-do lijstjes. En onze financiële afdeling verzamelt kosteloos alle benodigde documenten. We inventariseren uw vragen en geven een onafhankelijk overzicht van de mogelijkheden. Wij onderhandelen voor u met verschillende hypotheekverstrekkers en betrokken instanties, zodat u de beste voorwaarden geniet. Gewoon, omdat we streven naar alleen tevreden klanten!

Droomhuizenspanje.nl deelt haar kennis en kunde graag met u. Wel zo handig om een partner te hebben die volledig op de hoogte is van alle haken en ogen. Belangrijker nog: weet wat in de praktijk wel werkt en wat niet. Wel zo aardig om al tijdens het aankoopproces te genieten. Wij vinden de voorpret van het bezitten van uw eigen woning ook belangrijk. Allen met goede begeleiding wordt het kopen van een tweede huis in Spanje een feest! En dat is nu precies wat wij voor ogen hebben.Meest bezocht